Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tiltólistás darabok Moletteknek

Tiltólistás darabok Moletteknek

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Tiltólistás darabok Moletteknek

Óriás minták

A nagy geometriai mintáknak vagy óriás virágmintáknak megvan az az előnytelen tulajdonsága, hogy habár nagyon szépek tudnak lenni, de volumenizálják viselőjüket. Arról nem is beszélve, hogy ha nagyon feszes ruhadarabon találhatóak, még hajlamosak eldeformálódni is a molett testalkatú Hölgyeken.

Vastag övek

Az öv szenzációs találmány, manapság pedig már nem csak funkcionális tulajdonsága miatt használjuk, hanem vizuális hatása is feldobhat egy-egy szettet. Ám egyáltalán nem mindegy az öv vastagsága. Molett Hölgyeknek kerülendő a széles öv vagy a méretes övcsat, mert volumenizálja viselőjét. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy semmilyen övet nem viselhetnek. Válasszon inkább vékony övet, szolid, kicsi övcsattal, ha nem szeretne erősebbnek tűnni a valóságnál.

Oversize darabok

Az oversize darabok, habár nagyon sikkesek tudnak lenni, nem mindegy, hogy ki veszi fel őket. Nem hiába reklámozzák őket topmodell alkatú, vékony lányokon. Hiszen ezek egyik alapvető tulajdonsága a karcsúsító szabásvonalak hiánya. Akire az évek alatt már felszaladt pár kiló, konfekció mérete XL vagy afölötti, egy oversize darabban még testesebbnek fog tűnni. Minél nagyobb méretet hord valaki, annál trükkösebb és magasabb minőségben kidolgozott szabásvonalak szükségesek ahhoz, hogy karcsúsítsák viselőjét.

Ha Ön is molett testalkatú, és szeretne még több hasznos tanáccsal gazdagodni öltözködése felturbózása érdekében, jöjjön el öltözködési tanácsadásunkra, vagy térjen be valamelyik üzletünkbe, segítünk!
 

Várjuk szeretettel! :)

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére