Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Teltkarcsú? - 3 TIPP, hogy tűnjön karcsúbbnak

Teltkarcsú? - 3 TIPP, hogy tűnjön karcsúbbnak

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Teltkarcsú? - 3 TIPP, hogy tűnjön karcsúbbnak

 

Nagy minták helyett - Apró minták

A teltkarcsú hölgyeknek célszerű kerülni a nagy geometriai mintákat, a hatalmas virágokat, mivel mindegyiknek megvan az az előnytelen tulajdonsága, hogy optikailag erősíti viselőjét. Azért nincs tiltólistán minden vidám minta, ne aggódjon. Válasszon apró virágos mintás blúzt vagy vékony csíkozású felsőt. Mindegyikben csodásan fog mutatni.

 

Hosszú kabát vagy blézer

 Egy hosszú blézer nem csak nyújtja a felsőtestet, hanem derék karcsúsításának hála, még a derékbőségből is lecsippent pár centit optikailag.

 

Kis méretű táska

A nagy minták erősítő hatásához hasonlóan, egy nagy, órmótlan kézitáska is erősíti viselőjét. A nano méretű neszeszer táskák sem arányosak egy teltkarcsú Hölgy alakjával. Válasszon ezek helyett, közepes méretű, kompakt darabokat.

 

Ha Ön is teltkarcsú, és nem tudja milyen fazonokat válasszon, jöjjön be üzletünkbe! Segítünk!

Öltözködési tippek, a Farmer Királytól!

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövessen be Tik-Tok, és facebook csatornámon! 

 

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

 

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

 

Az oldal tetejére