Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Téglalap testalkatú? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

Téglalap testalkatú? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Téglalap testalkatú? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

 

Pólók, blúzokA téglalap alkatú Hölgyeknek a mell és a csípőbősége nagyjából megegyezik, azonban derekuk nincsen. Összességében kevés domborulat van rajtuk. A téglalap testalkatot is homokórásítani, a derekat karcsúsítani ajánlott. A felsők kiválasztásakor az lenne a cél, hogy növeljük a váll-, a mell- és a csípővonal optikai szélességét, ezzel egy időben pedig karcsúsítsuk a derekat. A derékvonal kiemelésére a legegyszerűbb módszer az övek viselése. A felsők a csípő vonaláig érjenek. Kerülje a derékig érő fazonokat, mert azok szögletessé teszik. Mindenféle díszítés inkább a mell és vállrészen jelenjen meg, ne pedig a deréktájon, mert az nem előnyös.

 

BlézerekA blézerek, kabátok kiválasztásánál is a legfontosabb szempont, hogy karcsúsítsák a derekat. Ezért remek választás lehet egy övvel átkötött blézer vagy egy karcsúsított blézer is. Kerülje a dobozos, boxy stílusú blézereket, amelyek alaktalan megjelenést kölcsönöznek, mivel kiemelik a szögletes törzset és a nem létező derekat.Jöhetnek a nagy galléros vagy klasszikus gallérral ellátott blézerek, a mellen zsebes vagány farmerdzsekik.

 

NadrágokA derékmagasság kiválasztásánál arra kell figyelni, hogy ne közvetlenül a derékvonalig érjen a nadrág, mert az felesleges hangsúlyt fektet a nem létező derékra. Viszont jöhet az alacsonyabb derék és a közepesen magas derék is. Az anyagok tekintetében a lágy, puha tapintású anyagok lágyítják a szögletes testalkatot. Ezért remek választás lehet a lenes nadrág, a vászonnadrág.

Nadrágszáraknál kitűnő választás a trapéznadrág, ami szép ívet varázsol a szögletes vonalakból. A különböző díszítések, mint a koptatás, hímzés, csipke is barátai a téglalap testalkatnak, hiszen volumenizálják, kerekítik az altestet.

Ha Önnek is téglalap testalkata van és szeretne további hasznos tippeket kapni arról, mely fazonok állnak jól, jöjjön el öltözködési tanácsadásunkra vagy valamelyik üzletünkbe, segítünk!

 

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövessen be itt, és facebook csatornámon!

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére