Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Széles a válla? - 3 TIPP, hogy tűnjön keskenyebbnek

Széles a válla? - 3 TIPP, hogy tűnjön keskenyebbnek

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.


Széles a válla? - 3 TIPP, hogy tűnjön keskenyebbnek

 

Takarja el a felsőtest széleit

A fordított háromszög alkat jellemzője, hogy a váll szélesebb a csípőnél. Aranyszabálynak nevezhető, hogy takard el a felsőtest széleit (vállakat) és tereld a figyelmet a középső részre (keblekre). Ez nem feltétlen jelent rögtön köldökig dekoltált felsőket, hanem jöhetnek az igényes V kivágású felsők, vagy kereknyakú blúzok.

 

Távolabb álló pántok

 Ha nem szeretné, hogy minden tekintet a vállára terelődjön, kerülje a nyakban megkötős, vagy nyakhoz közeli pánttal rendelkező felső részeket. Azok előnytelenül nagy hangsúlyt adnak a vállaknak. Helyettük válasszon spagetti pántos, vagy sportos, atléta pántos felső részeket.

 

Emelje ki az alsórészt

A széles vállakat unalmas felsőrészbe, míg a csípőt és lábakat figyelemfelkeltő nadrágba vagy szoknyába kell bújtatni. Jöhetnek bátran az élénk színű, mintás, virágos nadrágok, hozzá illő egyszerű és egyszínű felsőkkel. Máris minden pillantás a karakteres altestre terelődik, a széles vállakat pedig a kutya se veszi észre.

Ha széles vállúként Ön is bizonytalan, mely fazonok állnának a legelőnyösebben, jöjjön el valamelyik üzletünkbe, segítünk!

 

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövess be itt, és facebook csatornámon!

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére