Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Rövid a nyaka? - 3 TIPP, hogy tudja nyújtani

Rövid a nyaka? - 3 TIPP, hogy tudja nyújtani

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Rövid a nyaka? - 3 TIPP, hogy tudja nyújtani

 

V nyakú blúz

A rövid nyak, különösen dús keblekkel párosítva testes összhatást eredményez. Garbó szabás kizárva, helyette válasszon inkább V-kivágású felsőt, ami remekül nyújtja a nyakat. (persze) Az ízlésesség határain belül maradva, a rövid nyakú Hölgyek bátran viseljenek mélyebb kivágású felsőket is.

 

Kerek nyakú blézer

A blézerek kiválasztása különös odafigyelést kíván rövidebb nyakú Hölgyek esetén. Mindenféle gallér, lecsippent pár centit az amúgy is kurta nyakból, így helyettük válasszon inkább kereknyakú blézert. Alá pedig semmiképp se ing fazont válasszon, hanem szintén kerek nyakú, vagy V kivágású felsőt.

Spagetti pántos, ujjatlan felsők

Ha érkezik a jóidő, a nyakban megkötős, nyakat tovább rövidítő felsők helyett válasszon olyan darabokat, amik nem fedik el a nyak körüli részeket. Remek barátja lehet a spagetti pántos felső vagy egy sportos, atléta fazon.

 

Rövid nyakúként Ön is bizonytalan benne, mely fazonok állnak a legjobban?

Jöjjön be valamelyik üzletünkbe, és mi segítünk!

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövess be itt, és facebook csatornámon!

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére