Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kalandos úton a Portugál blúzokig

Kalandos úton a Portugál blúzokig

Buktatók után kitörő siker amit sose gondoltam volna...

Őszinte leszek, mindig kicsit félve vágunk bele, egy új termékkör bevezetésébe mert nagyon nehéz kiszámítani, hogy mi az ami nekünk és Önnek is tetszeni fog, mi lesz az a termék amit mi szívesen eladunk Önnek mert megvan a megfelelő minősége, ugyanakkor Ön meg tudja fizetni és a szekrényében az első helyek közé kerül majd.

Nem volt ez másként a Portugál blúzokat tekintetében sem. Anikó ugyan látta őket nyaralás alatt, élőben ámde csak egy szűk kollekciót és akkor még nem tudtuk, hogy mennyire piacképes Magyarországon. Egyszerűen csak meglátta és megszerette. 
Már a pihenése alatt izgatottan hívott engem, és küldött termék képeket.
- Nézd Marci mit találtam, bámulatos, gyönyörű! Annyira tetszik nekem... Biztosan örülnének a mi vásárlóink is ilyen különleges blúzoknak. Ilyet nem találni máshol otthon. 

Felkutattam őket, és mivel a Farmer Király, mind cég, mind arculat, mind termékkör bele illik az ő portfóliójukba, Igen, Portugália egyik vezető divatipari tervező  - gyártó cége a Givec, komoly szűrőn kellett átmennünk, hogy forgalmazhassuk a termékeiket! 

De, hogy még ezután sem volt igazán zökkenő mentes... február végén - március elején meg is érkezett az első kisebb szállítmány Budapestre gond nélkül, ám a Hévízre érkező csomagokkal gond volt, sérülten felszaggatva érkeztek meg, a leltározásnál derült ki, szállítás során kiloptak 6 db blúzt és 3 db ruhát... Jól kezdődik még meg sem érkezett, máris "probléma". Hozzáteszem, korábban még sosem tapasztaltunk ilyet. Soha nem fordult még elő, hogy hozzá nyúltak volna a dobozok tartalmához, ezidáig. Természetesen a szállító cég nem vállalta a felelősséget, írtunk a békéltető testületnek, ezidáig semmi.... Mi szurkolunk továbbra is....

Viszont az összes blúz már a kicsomagoláskor hihetetlenül lenyűgözött mindenkit. Budapesten az üzletben bontogattam a csomagokat, egy kedves törzsvásárlók rögtön a "dobozból" 4-5 öt felpróbált és 3 - mal haza is indult... Majd néhány online rendelőt is megkérdeztem telefonon, egytől egyik abszolút  pozitív visszacsatolást kaptam... Nagyon jó érzés...

Most itt az újabb kollekció, jóval szélesebb kínálattal mind az anyagokat, színeket és fazonokat, és méreteket tekintve. 
Most már nagyon bizonyosan írom, hogy kiváló döntés volt, eme csodálatos, különleges blúzok felvétele a kínálatunkba. Kívánom Önnek is legyen egy - egy a ruhatárában, kezeskedem, hogy jó érzés lesz benne megjelenni bárhol és begyűjteni a bókokat.

Mutatok is néhányat a kedvenceimből:

 
Ugyan az a fazon és szín nagy és kis méretes változatba, KALISSON LILA VIRÁG MINTÁS NŐI NYÁRI BLÚZ (M-2XL; 46-52)

 
Szintén kapható kis és nagy méretekben is a KALISSON V NYAKÚ VIRÁGOS NŐI NYÁRI BLÚZ (M-2Xl; 46-52)


M-től 2XL-ig kapható a KALISSON MINTÁS GALLÉROS BLÚZ 

 
Remek választás, egy hosszabb fazonú 100% pamut blúz, mi sem mutatja jobban, mint a 2.  körös rendelés (M-2XL; 46-52)


A nagyobb méretű Hölgyeknek egy kiváló választás lehet (46-52)

Várom Önt is üzleteinkben, hamarosan találkozunk :)

 Kellemes napot 
Marci

Az oldal tetejére