Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Nagy a melle? - 3 TIPP, hogy ne tűnjön molettnek

Nagy a melle? - 3 TIPP, hogy ne tűnjön molettnek

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Nagy a melle? - 3 TIPP, hogy ne tűnjön molettnek

 

V nyakú blézer

A dús keblekkel megáldott Hölgyek, előnytelen darabok kombinációjával jóval testesebbnek tűnhetnek a valóságnál. A V kivágású felsőrész minden esetben nyújtja a törzset, így szuper választás a mellben erős Nőknek. Arra érdemes odafigyelni, hogy inkább lezser, mint testhezálló fazon legyen, hisz nincs annál előnytelenebb, amikor a melleken majd szétpattannak a gombok.

 

Nagy minták helyett, apró minták

Nem csak azért tanácsos elkerülni a nagy geometriai vagy virágmintákat, mert azok optikailag dúsítják a melleket, hanem azért is, mert a minták eltorzulnak. Helyette válasszon apró mintás, virágos, vagy vékony csíkozású felsőrészeket.

 

Lágy esésű anyagok

A dús keblű Hölgyeknek a fazonokon és mintákon túl, az anyagválasztásban is óvatosnak kell lennie. A vastag, robosztus, merev anyagok tovább volumenizálják a melleket. Helyettük finom, lágy esésű, könnyű anyagú blúzokat célszerű választani.

Ha bizonytalan benne, hogy dús keblein, mely további fazonok mutatnak a legelőnyősebben, jöjjön el valamelyik üzletünkbe, segítünk!

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövess be itt, és facebook csatornámon!

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

 

Az oldal tetejére