Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Molett? - 3 TIPP, hogy tűnjön karcsúbbnak

Molett? - 3 TIPP, hogy tűnjön karcsúbbnak

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.


Sötét nadrág

Alapigazság, hogy a világos erősít. Minél karcsúbbnak, nyúlánkabbnak akarjuk mutatni a combokat, annál sötétebb nadrágot válasszunk. Egy sötétkék vagy fekete nadrág szépen karcsúsítja a combokat.

Magasderekú nadrág

A csípőnadrág a nők legszélesebb pontján vágja ketté az alakot, a csípőnél, ami így előnytelenül lesz hangsúlyos.  Érdemes magas derekú nadrágot választani, ami a test legkeskenyebb pontjára, a derékra tereli a figyelmet, ezzel karcsúsítja az alakot.

V - kivágás

A V kivágású felsők nyújtják az alakot így nyak is optikailag hosszabbnak tűnik. Az ízlésesség határain belül maradva, jöhetnek akár a mélyebb V kivágású blúzok is.

Ez csupán 3 apró figyelmességet igénylő TIPP, mégis csodákra képes az öltözködésünkben.

Rengeteg hasonló szakmai tanáccsal fogunk még jelentkezni, tovább boncolgatjuk a molett nőknek előnyösen álló fazonokat is, ezért 

kövessen be facebook és Tik-Tok csatornámon, hogy ne maradjon le róluk!

Tik tok : https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook: https://www.facebook.com/farmerkiraly

Öltözködési tippek, a Farmer Királytól!

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére