Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Livello di vita

A márka 2002-ben született meg, azóta a Livello di vita márkanév egybeforrt a minőséggel és egyediséggel a magyar és külföldi piacokon egyaránt.


A cég saját tervezői csapattal és mintavarrodával dolgozik, szegedi központunkban.

A hihetetlen mennyiségű évi modellszámot a Livello di vita NŐK ihletik. Más és más életkorban, élethelyzetben lévő sikeres, céltudatos és magabiztos nők, akik a saját egyéniségükkel teszik teljessé az egyes ruhadarabokat. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar márkaként szolgálhatjuk ki, a minőséget és az állandó megújulást kereső vásárlóközönséget.

Különösen örülünk annak, hogy márkánk egyik nagy erőssége a plus size. A divatosan és trendin öltözni vágyó nagyobb méretű hölgyek körében nagyon kedveltek a Livello termékek.

Hazai illetve külföldi partnerek a már elkészített mintadarabok alapján tudnak előrendelni a következő szezonra. Az aktuális trendnek megfelelő fiatalos, sportosan elegáns női konfekció termékek folyamatosan tartják azóta is piaci pozíciójukat, annak ellenére is, hogy a kezdetektől a márka nagyon nagy fejlődésen ment keresztül.

A több mint 20 éves szakmai háttér stabil alapokat és hátteret teremtett, melyre építkezve az új webshop még izglamasabb dimenziókat nyit életünkben.

Fejlődésünk kulcsa a vásárlóink elégedettsége és bizalma, reméljük, hogy szeretni fogjátok a Livello termékeket és visszatértek szezonról szezonra!

Rendezés:
Az oldal tetejére