Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Lapos a feneke? - 3 TIPP, hogy tűnjön gömbölyűbbnek

Lapos a feneke? - 3 TIPP, hogy tűnjön gömbölyűbbnek

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.


Vízszintes farzseb 

A vízszintes farzseb a fenék legfelső csúcsán helyezkedik el, így nem töri meg, nem vágja ketté a popsi ívét, mint a klasszikus farzseb és sokkal kerekebb popsit kölcsönöz viselőjének.

 

Lekerekített fenékvarrások

Szintén nagyon jó optikai illúzió, ha a nadrág fenék és csípő körüli díszítése lekerekített elemeket tartalmaz és harmonikus formákat mintáz. Egy gyönyörű, íves varrásvonal csodákat tud tenni a laposabb popsival is.

 

Szív varrásvonal

Popsi push-up varrásnak is szokták nevezni, hiszen az előző íves varrásvonalakhoz hasonlóan, ez a szív alakú varrás is gömgölyíti a feneket, de gratisban még meg is emeli, hiszen a popsi legmagasabb ívét rajzolja ki. A legjobb választás a laposabb popsira.

Ez csupán 3 apró figyelmességet igénylő TIPP, mégis csodákra képes az öltözködésünkben.

Rengeteg hasonló szakmai tanáccsal fogunk még jelentkezni, tovább boncolgatjuk a laposabb popsival megáldott nőknek előnyösen álló fazonokat is, ezért 

kövessen be facebook és Tik-Tok csatornámon, hogy ne maradjon le róluk!

Tik tok : https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook: https://www.facebook.com/farmerkiraly

Öltözködési tippek, a Farmer Királytól!

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére