Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
20.900 Ft
Termék címkék:
farmer lafei nier nadrág

Lafei Nier hímzett szürke női farmernadrág

Gyártó:
Cikkszám: AH7397R-236-34
Egy újabb Lafei Nier nadrág, ezúttal az extra vagány hölgyek kedvéért. Extra hímzett levél minta díszíti a nadrágot, ami néhol ráadásul áttört is. Bámulatos szerintem. Kitüntetett figyelemben lesz része viselőjének ebben biztos vagyok. A már megszokott magasderekú kivitelben, kellemes elasztikus farmer anyagból készült, hogy ne csak feltűnő legyen hanem kényelmes is. Enyhény szűkülő szárbőséghez, normál hosszú szárhossz tartozik, ám probléma és fazon vesztése nélkül hosszra igazítható! Kata a képeken 28-as Lafei Nier hímzett szürke női farmernadrágot visel.
20.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Mérettáblázat

Leírás és Paraméterek

Rendelje meg most Lafei Nier hímzett szürke női farmernadrág termékünket, és akár 1-2 munkanapon belül ki is szállítjuk csomagját, amennyiben az raktáron van. Nézzen szét Enyhén szűkűlő szárú nadrág kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelését garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!
A méret probléma miatt sem kell agódnia! INGYENESEN és probléma mentesen, a lehető leggyorsabban cseréljük a nálunk vásárolt ruhadarabját :) Itt egy videós útmutató hozzá, kattintson!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére