Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Keskeny a csípője? - 3 TIPP, hogy tudja szélesíteni

Keskeny a csípője? - 3 TIPP, hogy tudja szélesíteni

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Keskeny a csípője? - 3 TIPP, hogy tudja szélesíteni

 

Bő fazonú nadrágok

A keskeny csípőjű Hölgyek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a bő fazonú nadrágok csodásan szélesítik a csípőjüket. Érdemes kerülniük a szűk szárú, skinny nadrágokat, mert azok nem szélesítik, hanem (tovább) keskenyítik a csípőjüket. Helyettük viszont jöhetnek a zseniális és sikkes palazzo nadrágok, a lezser háremnadrágok és a boyfriend vagy a klasszikus, egyenes szabású nadrágok.

Unalmas felsőrész, karakteres alsórész

Célszerű olyan felsőrészt választani, ami nem hangsúlyozza tovább a széles vállakat. Ne legyenek nagy, kirívó minták, habos-babos fodrok, vagy rikító színvilág. Helyette az alsórészre vegyen fel mintás vagy színes szoknyát, nadrágot. Szigorúan olyan fazont, ami előnyös a fordított háromszög testalkaton. Máris senki nem fogja észrevenni az egyszerű felsőbe bújtatott széles vállakat, hanem minden pillantás a karakteres mintájú és trükkös fazonokkal szélesebbé varázsolt alsórészre terelődik.

“A” vonalú szoknyák

A fordított háromszög testalkat igen gyakori Hölgyek esetében is. A tavaszi nyári időszak azonban kedvez nekik, mivel van egy szenzációs fazonú szoknya, ami rendkívül jól áll ezeknek a Hölgyeknek. Vegyen fel “A” vonalú szoknyát ami a fordított háromszög testalkatból, homokóra testalkatot varázsol.

 

Önnek is keskeny a csípője és bizonytalan benne, mely fazonok állnak a legjobban?

Jöjjön be valamelyik üzletünkbe, és mi segítünk!

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövessen be itt, és facebook csatornámon!

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

 

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

 

Az oldal tetejére