Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fordított háromszög testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

Fordított háromszög testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Fordított háromszög testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön


Pólók, blúzok
 

 A fordított háromszög testalkatú Hölgyeknek a válla széles, a dereka nem hangsúlyos, a csípője pedig keskeny és lapos. Mindez hosszú, formás lábbal párosul. Sokszor a “tipik sportos” testalkatként szokták emlegetni. Az lenne a cél, hogy a vállakat optikailag keskenyítsük. Esetükben a váll körüli rész legyen unalmas, díszítés nélküli darabokba burkolva. Remekül nyújtja és keskenyíti a felsőtestet egy V kivágású blúz, vagy egy raglán szabású póló. Felejtősek viszont a széles nyakkivágások, a csónaknyak vagy a szögletes kivágású felsők, mert feleslegesen szélesítik a vállakat.
 

Blézerek

 A fordított háromszög testalkatú Hölgyeknek a csípőt szélesítő és a derekat kiemelő blézerek a legelőnyösebbek. Kerülje a rövid, crop fazonú blézereket, a váll lapokat, a nagy gallérokat mivel ezek mind szélesítik a vállat. Ellenben a karcsúsított, vagy öves blézer remekül vékonyítja a sziluettet. A blézer zsebei, díszítései legyenek a derékvonal alatt, amik szélesítik keskeny csípőjét.


Nadrágok

A fordított háromszög testalkatú Hölgyeknek érdemes megbarátkozni a bővebb, lazább fazonú nadrágokkal, hiszen azok csodásan ellensúlyozzák széles vállait. Jöhet az egyenes szár, a trapéz szár, a palazzo nadrág. Bátran válogathatnak akár a rikító színvilágból vagy a mesés virág mintájú nacikból és ezeken a Hölgyeken kifejezetten előnyösek a világos színű nadrágok is. Ha szereti a csőnadrágot, arról sem kell feltétlen lemondania. Arra figyeljen, hogy legyen rajta valami erősítő hatású. Koptatás, zseb, hímzés. Minden tekintet tapadjon a trükkösen volumenizált csípőre, a vonzó, formás lábakra és a kutya sem fogja észrevenni a széles vállakat.

Ilyen egy jól kihasználható nadrág!

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövessen be itt, és facebook csatornámon!

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Az oldal tetejére