Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Csőszárú / skinni nyári nadrágok - na de kinek NEM?

Csőszárú / skinni nyári nadrágok - na de kinek NEM?
Manapság ezt a szabást tartják a "legdivatosabbnak". A fiatal lányok - nők szinte csak ilyen szártípusú nadrágban járnak.
Szépen követi a lábak vonalát, szolidan kihangsúlyozza a fenék, a comb és a lábak előnyős oldalát. No de nem csak a fiatal lányoknak ajánlom! Olvasson tovább és megmutatom mire kell figyelni!

A skinny farmerek vagyis szépen magyarul fogalmazva, csőszárú farmer nadrágok, egy hatalmas kategóriát ölelnek fel. Ugye az nevezhető így amelyiknek a szára a fenékrészhez képest "drasztikusan" szűkül, szépen kihangsúlyozza a derék - fenék - comb - térd és lábszár vonalait.
A tiniknek készülő nadrágok, szinte mindig csípő nadrágok, azaz a derék részük épp hogy felér a csípő csontig. Namármost ezekkel a csípő nadrággokkal több baj is van.. de ezt majd egy másik cikkben megírom.
A Farmer Királynál megtalálhatóak kifejezetten magasderekú és hosszú szárú (belső szárhossz: 79-85 cm) nadrágok a magas hölgyek kedvvért, és újabban rengeteg rövidített szárú (belső szárhossz: 63-72cm), és ehhez többnyire középmagas derekrész tartozik. Nyár lévén most ezekről szeretnék írni!

 Ezen nadrágokról általánosságban elmondható:

✅ rövidített szárhossz
✅ középmagas derékrész
✅ elasztikus prémium minőségű, farmer anyag
✅ szolíd díszítetség

 

✔ Kinek ajánlom:

- Azon hölgyeknek akik kedvelik a csőszabású, szűk nadrágokat. Itt azért megjegyzem, a nálunk kapható nadrágok egyik sem olyan passzosak mint amit a tinik hordanak. Szépen követik a lábak vonalát de nem a kihámozhatatlan nadrágok kategóriába tartoznak.
- Alacsonyabb Hölgyeknek, amennyiben a fenék, comb, térd, lábszár arányosan vékony / vastag... nekik a rövidített szárú nadrágok szinte minden esetben, hossz igazítás nélkül tökéletesek!
- Magasabb Hölgyeknek, amennyiben a fenék, comb, térd, lábszár arányosan vékony / vastag... nekik bokavillantós, sőt valakinek lábszár középig ér, kifejezetten csinos, amikor a lábszáron a picike díszítés szépen kisimulva láthatóvá válik.
- Azon Hölgyeknek akiknek pocakja nagyobb mint a feneke, combja. Mivel ezen nadrágok már fenék alatt elkezdenek szűkülni, ezért kevésbé lesz "trottyos" mint az egyenes szárú nadrágok. Jobban képesek "áthidalni" a pocak és laposabb fenék közti különbséget. 
- Alacsonyabb hölgyeknek, hiszen nekik a test arányaikból kifolyólag rövidebb a derekuk, így a klasszik magas derék túl magasra ér nekik és már inkább a mellek alatt záródna a nadrág.

Anitának ugyan kissé erősebb a lába, de szép arányos ezért neki jól állnak a skinny nadrágok :)

Anna magasságához (181 cm) egy rövidített szárú nadrág, bőven boka fölő ér, és mint látható egy csinos szandállal tökéletes nyári viselet.


❌ Kinek nem ajánlom:

- Széles csípőjű hölgyeknek, - egészen pontosan itt arra gondolok, amikor a fenék "jelentősen" szélesebb mint a derék, ha arányosan akkor tökéletes - mert nekik az alacsonyabb derék rész pont a fenék felső harmadára ér fel, így folyton lecsúszkálna, ráadásul még el is áll hisz a derékrész az a derékra való, az ő esetükben pedig nem ér odáig.
- Magasabb hölgyeknél csupán arra kell figyelni, hogy ne "kinőtt" hatása legyen. A nadrág szára érjen a cipőre kellően, vagy a boka vonaláig, vagy lábszár középig. Magas hölgyeknél, mikor épp csak a cipőre ér, vagy épp csak boka és lábszár között van, akkor "furának" tűnik. 
- Azon hölgyeknek akinek a lába nem arányos. Gondolok itt: térd vastagabb mint a comb, vagy a vádli. Ennek rengeteg oka lehet, nagyon sokszor egészségügyi dolgok, műtétek, az ő esetükben egy enyhén szűkülő vagy klasszikus nadrág sokkal jobb választás, következő cikkben meg is írom, hogy miért. Az ilyen alkattal lábakkal rendelkező nőknek érdemesebb ezeket a típusokat elkerülni, mert nem lesz meg a kívánt ízléses megjelenés. 
❓ Milyen cipővel viseljek egy ilyen stílusú nadrágot?

- Erre az első válaszom az, hogy kényelmessel! Természetesen függ attól, hogy díszített a nadrág vagy díszítés mentes... Nagyon jól párosíthatók egy csinos sportos cipővel, topánkával, szandállal, de egy magassarkú is remek párja lehet egy skinny farmer nadrágnak.

❓ Milyen felsővel viseljek egy csőszárú farmer nadrágot?

- Megintcsak azt tudom mondani, hogy kényelmessel. Olyannal amiben szívesen vagyunk és komfortosan érezzük magunkat. Ezen felül természetesen akkor ízléses, ha a felső színe passzol a nadrág színével. 

Összegzésként elmondható, hogy egy igazán csinos, viselet a skinny nadrág, mindösszesen arra kell figyelni, hogy a derék, a fenék, a combok, a térd és a lábszár arányos legyen! Ezen típusnál ez különösen fontos, hisz szűk mívoltából adódóan kihangsúlyozza a lábak vonalait. 
A Farmer Király kínálatában rengeteg különböző anyagú és színű csőszárú nadrágot talál. Csupán az Ön ízlésén múlik, hogy melyiket választja. Ha odafigyel erre a néhány apró tippre amiket fentebb leírtam Önnek is kényelmes és divatos nadrágjai lesznek.
 
 

Nézzen körbe és válogasson kedvére és ízlésére

Megnézem a csőszárú nadrágokat

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: divat farmer magasderekú
Az oldal tetejére