Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

BASIC darabok a kínálatban

BASIC darabok a kínálatban

Eddig sem szűkölködtünk a nadrág kínálatban, viszont most rengeteg BASIC vagyis szép magyar szóval mondva ALAP farmerrel bővültünk.

Na de mitől is alap egy nadrág? Miért érdemes ezekből néhányat MINDEN nőnek tartania a szekrényében.

Ma már itt Európában elmondhatjuk magunkról, hogy egyáltanlán nem szűkölködünk ruhákban. Ha őszinték vagyunk magunkkal bevallhatjuk - sokkal több ruhánk van mint amire igazán szükségünk van. Van pár olyan amit szívesen viselünk, mert kényelmes, jó az anyaga, egyszerűen jó benne lenni naphosszat. Viszont elég sok amihez nem könnyen öltözködünk, mert túl extrák. Nem mondom, hogy nincs helye néhány ilyen darabnak az ruhás szekrényben, mert abszolút van, egyszerűen csak nem ezekhez nyúlunk először.

A BASIC termékektől alapvető elvárásunk, hogy 
- Kényelmesek
- Jól kombinálhatóak
- Bírják a "strapát", szóval a napi életünket megkönnyítsék, feldobják.

Pontosan ezért is bővítjük most közel 35 különböző farmer nadrággal a kínálatunkat. Ezek a nadrágok nem szezonális termékek lesznek, mindegyik egytől egyig magasderekú, többségében normál szár hosszal készül de mindegyik fazon vesztés nélkül könnyedén hosszra igazítható.
Természetesen sem a vékonyabb sem a teltebb, molettebb hölgyeknek nem kell lemondania róluk. Sok különböző színt és fazont hoztunk most, a termékkínálatban megtalálható csőszárú, enyhén szűkülő, klasszikus egyenes és trapéz is!
A teljesség igénye nélkül itt van néhány. 


LAFEI NIER EGYENES SZÁRÚ VILÁGOSKÉK 'ZSEBES NŐI FARMER NADRÁG


LAFEI NIER MAGASDEREKÚ SÖTÉKÉK NŐI FARMER NADRÁG


LAFEI NIER MAGASDEREKÚ HOSSZÚ SZÁRÚ CSŐFAZONÚ FEKETE NŐI FARMERNADRÁG

A fenti néhány nadrágon is látható, hogy kevés díszítéssel készültek, olyan alap színekben amiket bátran kombinálhatunk, mint a sötétkék, fekete, világoskék. Kényelmesek az egész napos viselés során, hisz a megszokott elasztikus farmer anyagból készülnek. 

Egy szó mint száz, az Ön ruhatárában is nélkülözhetetlenek ezek a darabok. Válogasson kedvére, viselje egészséggel és jókedvvel.

Az oldal tetejére