Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az arany középút - enyhény szűkülő szárú nadrág

Az arany középút - enyhény szűkülő szárú nadrág

"Pont annyira szűk amennyire bőnek kell lennie."

Ezt a típust is a szükség hívta életre, nagyon sokan nem szeretik ha ráfeszül a lábukra, viszony egyenesen viszolyognak tőle, ha túlságosan bő a lábszáron a nadrág. Ezt az igény hivatottak kiszolgálni az enyhén szűkülő szárú nadrágok. Nézzük meg kinek ajánlott, és ki az a típusú nő akinek egyenesen "tilos" ilyen fazonú nadrágot viselni.

Mikor érkezik egy vásárló üzleteinkbe, első körben "kikérdezzük". Ez egyébként egy tanult eladás technikai 'trükk', hogy előbb kérdezek és beszéltetem a vásárlót, mert nincs mindenkinek korlátlan ideje arra, hogy 30 nadrágot végig próbálgasson, viszont így előbb megtudhatom, hogy milyen típust keres. Passzosat, bővet, hosszabbat rövidebbet. Ezzel magamnak "megspórolom" a rengeteg felesleges munkát, a vásárlónak pedig megspórolom a csalódottság érzését, és így szinte rögtön azt tudom adni neki amit ő szívesen visel.

A Farmer Királynál kapható enyhén szűkülő szárú nadrágok, magasderekú és kifejezetten magas derekúak ehhez többnyire a normál méretű belső szárhossz társul (belső szárhossz: 76 - 85 cm), magas hölgynek ideális, hisz végre kap magának nadrágot, viszont ezen típusba tartozó nadrágok mindig olyan szárral készülnek ami a fazon és a minta elvesztése nélkül hosszméretre igazítható!

Ezen nadrágokról általánosságban elmondható:

✅ közepes szárbőség - se nem túl bő, se nem túl szűk
✅ normál belső szárhossz ( 76 - 85 cm)
✅ magas, vagy extra magas derék rész
✅ elasztikus, prémium minőségű farmer vagy RAYON anyag
✅ különböző vastagságú alapanyagok (téli, tavaszi, nyári)

✅ a combokra kissé, a vádlira szinte egyáltalán nem feszülnek fel
✅ rengeteg szín változat✔ Kinek ajánlom:

- Azon hölgyeknek akik nem szeretik a lábakra túlságosan feszülő nadrágot, viszont a teljesen egyenes szár már szintén nem opció, mert az meg túl "mamás".
- Azon hölgyeknek akik kedvelik a csőszabású nadrágokat, viszont egyes alkalmakkor számukra is szükséges egy - egy olyan nadrág ami nem feszül a lábukra.
- Magasabb Hölgyeknek, amennyiben a fenék, comb, térd, lábszár arányosan vékony / vastag.
- Azon Hölgyeknek akiknek pocakja nagyobb mint a feneke, combja. Mivel ezen nadrágok már fenék alatt elkezdenek szűkülni, ezért kevésbé lesz "trottyos" mint az egyenes szárú nadrágok. Jobban képesek "áthidalni" a pocak és laposabb fenék közti különbséget. 
- Alacsonyabb hölgyeknek a magas derekú változatok, hiszen nekik a test arányaikból kifolyólag rövidebb a derekuk, így az extra magas derék túl magasra ér nekik és már inkább a mellek alatt záródna a nadrág.
- Arányosan telt hölgyeket optikailag nyújt ez a szárbőség.
- Molett hölgyeknek remek választás.


Noémin plusz size modellként is kifejezetten jól állnak az enyhén szűkülő szárú nadrágok és neki is igazítani kellett a nadrág hosszát.


Jenni 180 cm-es magasságához, és csinos alakjához szintén tökéletes választás egy ilyen nadrág.


Egyike az extra magas derekú nadrágjainknak, enyhén szűkülő szárhosszal. Anna 181 cm es magasságához is tökéletes választás.


Zsuzsa 163 cm-éhez is megfelelő választás egy enyhény szűkülő szárú nadrág.


❌ No de nézzük csak, kinek nem ajánlom:

- Azon hölgyeknek akinek a lába kissé aránytalan. Gondolok itt: minimálisan vastagabb térd mint a comb, vagy erősebb vádli, esetleg némi X vagy O láb állás. 
Mindegyiknek rengeteg oka lehet, sokszor egészségügyi dolgok, műtétek bármi. Fontos ezzel tiszában lennünk, elfogadnunk, és ehez kiválasztani a megfelelő szárú nadrágot.

- Ezen kívül gyarkolatilag az enyhény szűkűlő szárú nadrág az a típus amelyiket majdnem mindenkinek tudunk ajánlani, inkább az a kérdés, hogy ki az aki szereti amikor szépen rásimul a combjára a nadrág. 

❓ Milyen cipővel viseljek egy ilyen stílusú nadrágot?

- Erre az első válaszom az, hogy kényelmessel! Természetesen függ attól, hogy díszített a nadrág vagy díszítés mentes, elegáns vagy hétköznapi. Nagyon jól párosíthatók egy csinos sportos cipővel, topánkával, szandállal, de egy magassarkú is remek párja lehet egy enyhén szűkűlő szárú nadrágnak.

❓ Milyen felsővel viseljek egy enyhén szűkűlő szárú nadrágot?

- Megintcsak azt tudom mondani, hogy kényelmessel. Olyannal amiben szívesen vagyunk és komfortosan érezzük magunkat. Ezen felül természetesen akkor ízléses a megjelenésünk, ha a nadrág színe visszaköszön a felsőben is. 

Összegzésként elmondható, hogy egy igazán csinos és divatos viselet az enyhén szűkülő szárú nadrág. Egy - két kivételtől eltekintve szinte mindenkinek ajánlható, majdnem mindegy, hogy hétköznap a munkában vagy alkalomra akarjuk felvenni.
A Farmer Király kínálatában rengeteg különböző anyagú és színű enyhén szűkülő szárú nadrágot talál. Csupán az Ön ízlésén múlik, hogy melyiket választja. Ha odafigyel erre a néhány apró tippre amiket fentebb leírtam Önnek is kényelmes és divatos nadrágjai lesznek. 


Nézzen körbe és válogasson kedvére és ízlésére

Megnézem a csőszárú nadrágokat

  

Az oldal tetejére