Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Alma testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

Alma testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Alma testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

 

Karcsúsított blézer

 Az alma alkatú Hölgyeknek a középső része a legteltebb.  Minden plusz kiló a törzs, a derék, a has tájékára szalad fel. Mivel az alma alkat dereka nem definiálható, egy trükkösen karcsúsított, hosszú szabású blézer remekül derekat varázsol oda, ahol nincs. Viszont kerülendő a derékmagassába rakott öv a blézereken. Ellenben jöhet az empire fazon, a vízesés fazon vagy a karcsúsített fazonú blézer is.

 

Gumis derekú nadrág

 A nadrágok első számú feladata az alma alkatú Hölgyeken, hogy kiegyenesítsék a szélesebb törzset. A bővebb fazonú, lágyan lengő nadrágok, mint például a palazzo nadrágok egyensúlyba hozzák a vonalakat. A derékrész kiválasztásánál fontos, hogy a nadrág korca ne helyezzen extra hangsúlyt a pocakra. Ezért kiváló választás lehet a gumis derekú nadrág, ami szépen felsimul a hasra és egy centivel sem láttatja nagyobbnak a valóságnál.

 

Blúzok, felsőrészek

Az alma alkatnál célunk, hogy eltereljük a figyelmet a vastag derékrészról, a mell és a váll felé. Bátran jöhetnek a nyak körüli részen díszített blúzok, amik odavonzzanak minden tekintetet. A blúzt ne tűrje be a nadrágba, mert az nem kívánatos hangsúlyt fektet a deréktájra. Szenzációs választás lehet az átlapolt felső. Gyönyörű keretbe foglalja a kebleket, a vastagabb derékon szépen átsiklik, a szabásnak köszönhetően pedig karcsúsítja. 

Ha Ön is alma testalkattal rendelkezik, és nem biztos benne mely fazonok állnak igazán előnyösen, jöjjön el öltözködési tanácsadásunkra, segítünk!

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövessen be itt, és facebook csatornámon!

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

 

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére