Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Újabb mérföldkő a Farmer Király életében

Újabb mérföldkő a Farmer Király életében

A Farmer Király életében elérkezett egy újabb nagy mérföldkő.
Ki szeretnénk lépni a nagyok közé de mindezt úgy, hogy megtartjuk a személyes kapcsolatokat!

Mit is jelent ez pontosan?

Szeretnénk közismert embereket a márkánk, a termékeink mellé állítani!

Egyértelműen nem olyan személyeket keresünk, akik a napi bulvársajtóban jelen vannak, akik „eladják” az arcukat minden egyes új „csetreszhez”, új „hiper szuper” termékhez. Sokkal inkább olyan hiteles személyeket szeretnénk magunk mellett tudni, akiknek ugyan úgy fontosak a mi értékeink. Akik a saját szakmájukban, már letettek valami az asztalra, valamit ami előre mozdítja a társadalmat, viszont a hétköznapjaikban Igazi Nők. Pont olyan, mint Ön, feleség, családanya, esetleg már nagymama, gyereket nevel, háztartást vezet és a munkájában a „karrierjében” tudott valami példamutató adni a társadalomnak.

Kérem Önt, itt e poszt alatt írja meg, ki az az ismert Nő akit szívesen látna a Farmer Király színeiben, ki az akiről Ön is el tudja képzelni, hogy termékeinket hitelesen be tudná mutatni még nagyobb közönségnek!

Mi igyekszünk minden jelölttel felvenni a kapcsolatot és kialakítani egy szuper együttműködést. Mindezt azért, hogy az országban minden Nőhöz eljusson az üzenetünk és végre jó nadrágokban lássam a hölgyeket az utcán sétálni.:)

A témához kapcsolódó facebookon elérhető videót látta már:

Az oldal tetejére