Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tíz kilót is letagadhat - trükkös öltözködéssel

Tíz kilót is letagadhat - trükkös öltözködéssel

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Tíz kilót is letagadhat - trükkös öltözködéssel 

Óriás minták sztornózva

A legtöbb Hölgy imádja a szép virágmintákat vagy a látványos geometriai motívumokkal díszített ruhákat. Ám, ha az a cél, hogy elrejtsen pár kiló felesleget az outfit, csínján kell bánni ezekkel. Az óriás méretű minták helyett válasszon olyan darabokat, amiken apró minták, szolid díszítések vannak.

Előnytelen testrészek - Unalmas darabokba

Talán minden Hölgy tudna olyan pontot mutatni magán, amivel nem igazán elégedett. A plusz kilók elrejtésének egyik trükkje, ha ezeket a részeket unalmas színű és fazonú darabokba burkoljuk. Széles a csípője? Akkor csilli-villi nadrág helyett, vegyen fel letisztult fazonú, sötétebb árnyalatú nadrágot.
 

Előnyös testrészek – előtérbe

Ha az előnytelen testrészeket sikeresen eltakartuk unalmas darabokkal, a következő feladat a szépségünk kiemelése. Szép, bájos az arca? Hívja fel rá a figyelmet egy erősebb rúzzsal. Karcsú, hosszú a nyaka? Jöhet egy látványos nyaklánc. Formás a lába, vádlija? Ne féljen a szoknyáktól!

Ha Önnek is meggyűlik olykor-olykor a baja a plusz kilókkal és szeretne további hasznos tippeket kapni arról, mely fazonok állnak jól, jöjjön el öltözködési tanácsadásunkra vagy valamelyik üzletünkbe, segítünk!
 


Várjuk szeretettel! :)


TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére