Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Színek itt, fazonok ott

Színek itt, fazonok ott
És ebben az egészben az a legjobb, hogy teljesen független nemtől, kortól és testalkattól. 

Az már egész fiatal koromban feltűnt, ha valaki úgy "egyben" volt.
Tudja, ha valakit meglát - legyen az Nő vagy Férfi - és az egész megjelenése, az öltözete, a frizurája, stílusa az olyan nagyon kellemes, karizmatikus. Arról az emberről egyértelműen azt gondoljuk, hogy rendben van az élete minden téren. Sugárzik belőle a kellemes magabiztosság. Jó a társasága, jó érzés ránézni.
Az egész személyisége harmóniát áraszt. 
Nem is kell ezt tovább ragozni, pontosan tudja mire gondolok.
Az ráadásul nagyon megfogott, hogy ugyanúgy férfiak, nők, idősek, fiatalok, karcsúak és molettek között is láttam ilyen egyéneket.
Ezeket embereket - főleg gyerekként - csodáltam, mitha valami kis mágikus dolog lengte őket körül.

Persze ma már tudom, hogy ez mindenki számára kialakítható, s talán a legegyszerűbb a ruhatárral kezdeni, meg úgyis az az ami a legelső benyomást meghatározza!


Aztán anyáék ruha kereskedelmi üzleteitől messze eltávolodtam, és lovakkal kezdtem foglalkozni, de ott is nagyon szerettem azokat a lovasokat, akik nagy gonddal állították  össze a saját és lovuk szettjét, a megjelenésük ízléses, harmonikus volt. (Ha még a lovagló tudás is párosult mellé, akkor külön öröm volt nézni.)

Pár évvel később ahogy vissza csöppentem ebbe a ruha értékesítő világba, és pláne mikor megnyílt az üzletünk Budapesten, egyre inkább felfigyeltem azokra a személyekre, akik olyan belülről sugárzó magabiztossággal érkeztek hozzánk.
Nem kötött elképzeléssel, hanem tudatossággal! 
Az aki pontosan tudja mi az ami jól áll neki, mikor mit vehet fel, melyik fazon és szín az ami kiegészíti és kiteljesíti az ő személyiségét. Ők többnyire relatív gyorsan is vásárolnak és végül mindig azzal a ruhadarabbal távoznak ami a legjobb választás számukra adott pillanatban.

Szóval így elkezdett egyre inkább érdekelni a "szakmai" háttere is a dolgoknak, és nem csak a "materiális, üzleti". 

Több vállalkozói csoportban is tag vagyok és ott találkoztam a Yurkov - csapattal. Utánuk olvastam és rájöttem, hogy ez tanulható, tanítható, pár óra kutakodás után tudtam, kell nekem és a vásárlóinknak amit ők nyújtanak, úgyhogy beiratkoztam, közel egy évig tartó Stílustanácsadó tréningre!

Férfiként ha jól tudom, az első vagyok aki ilyesmire adja a fejét. :D

Tanulok a tréning folyamán, évszakokról, színekről, testalkatokról, stílus profilokról, gardrób rendezésről, pszichológiáról, sminkelésről, frizurákról, anyagokról, szabásmintákról.... egyszóval mindenről, ami ahhoz kell, hogy még jobban és komplexebben tudjak segíteni a vásárlóinknak. 
Számomra az első néhány óra után, nagyon érdekesnek ígérkezik ez a kaland, szélesedik a látásmódom, úgyhogy izgatottan várom, a heti alkalmakat.
És nagyon izgatottam várom, hogy betérő vásárlókon is tudjak majd gyakorolni, hozzásegíteni mindenkit, hogy azokat a darabokat válogassa, ami adott szituációban a legjobb választás a számára! Ami a legjobban kihangsúlyozza az egyéni stílusát, és kiemeli karakterét.


Ígérem jelentkezni fogok ebben a témában, igyekszem majd bemutatni a Farmer Király - Az igényes Nők magazinjában is a tanultakat.

Az oldal tetejére