Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Pocakban erős? - 3 TIPP, hogyan tudja eltakarni

Pocakban erős? - 3 TIPP, hogyan tudja eltakarni

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.


Gumis derekú nadrág

A gombos-cippzáros nadrágok slicce hajlamos kidudorodni a pocakban erős Hölgyeken, így az még nagyobbnak tűnhet. Célszerű olyan gumis derekú nadrágot választani, aminek derékrésze tökéletesen felsimul a hasra, így egyetlen centiméterrel sem láttatja nagyobbnak a valóságnál.

 

Deréknál lenge felső

 A nagyon feszes blúzok a pocakra és ha van, a hurkákra vonzzák a tekintetet. Válasszon olyat, ami a mellekre szépen felfekszik, mell alatt viszont bővül, és a pocaknál lenge.

 

Emelje ki a teste másik, előnyösebb részét

Vékony, formás lába van? Tereljük hát a figyelmet a karcsú lábakra. Tökéletes választás lehet egy térdig, bevállalósabbaknak térd fölé érő ceruzaszoknya. Ha mintás, még inkább odavonzza a tekintetet, a pocak pedig máris háttérbe szorul.

Ez csupán 3 apró figyelmességet igénylő TIPP, mégis csodákra képes az öltözködésünkben.

Rengeteg hasonló szakmai tanáccsal fogunk még jelentkezni, tovább boncolgatjuk a pocakban erős nőknek előnyösen álló fazonokat is, ezért 

kövessen be facebook és Tik-Tok csatornámon, hogy ne maradjon le róluk!

Tik tok : https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook: https://www.facebook.com/farmerkiraly

Öltözködési tippek, a Farmer Királytól!

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére