Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyári feliratkozó kedvezmény 2024

Feliratkozó kampány leírása vásárlóknak


 

A Program szervezője az “ Új Feliratkozó kampány ” program (a továbbiakban: Program) szervezője a Lafei-nier Farmerkirály Kft. (székhely: 8395 Felsőpáhok, Szőlőhegy 592. hrsz., cégjegyzékszám: 20-09-077389, a továbbiakban: Szervező).

Résztvevők:
A Programban részt vehet bármely természetes személy, aki a jelen részvételi szabályzatot elfogadja, és a programban e szabályzatnak megfelelően vesz részt.

A Program időtartam, feliratkozási időszak: 2024. július 15-től 2024 július 21-ig.

Kupon beváltási időszak:  2024. július 15-től 2024 július 21-ig. (illetve a készlet erejéig) 

A promócióban minden olyan új látogató vagy új hírlevél feliratkozó* részt vehet, aki vagy a www.farmerkiraly.hu -n, vagy bármelyik üzletben (Hévíz, Budapest) feliratkozik a Farmerkirály hírlevél listájára az erre felkínált lehetőségek egyikén.
 

  • Új feliratkozónak az a személy számít, aki 2024.07.15 előtt még sosem iratkozott fel a Farmerkirály hírlevél listájára.
  • Új feliratkozónak az a személy számít, aki 2024.07.15 előtt még sosem vásárolt egyik Farmerkirály üzletben sem.
     

 
 

Mit lehet a feliratkozásért cserébe kapni?

  • Azonnali 10% -os kupont ami a kampány időtartama alatt érvényes azaz 07.15-07-21 között. A kupon minimum 10.000 ft feletti vásárlás esetén érvényes.
  • Esélyt a 2 db 10.000 Ft -os vásárlási utalvány egyikére amit a Farmerkirály csapata 2024.07.24-én élőben a facebook oldalán sorsol ki
     

Kövessen be Facebook oldalunkon! ​
https://www.facebook.com/farmerkiraly

 


A Programba bevonásra került valamennyi termék esetén a bruttó kedvezményes és teljes fogyasztói ár változtatásának jogát a Szervező fenntartja. A Szervező a készlethiányból, illetve készlet fogyásból eredő igényekért semmilyen felelősséggel nem tartozik. 

A kuponok készpénzre nem válthatóak. 

Szervező fenntartja a jogot a jelen részvételi szabályzat módosítására vagy súlyos jogsértés észlelése esetén a teljes Program törlésére. 

A Szervező fenntartja azt a jogot, hogy manipuláció, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a Programból bárkit indoklás nélkül kizárjon. 

A Program kommunikációs anyagain látható képek csak illusztrációk az ebből adódó eltérésekért és a nyomdai hibákért a Szervező felelősséget nem vállal. 

A Szervező jogosult a jelen Szabályzat feltételeit megváltoztatni a Résztvevők megfelelő és egyidejű tájékoztatása mellett. A Szervező jogosult a Programot bármikor 15 napos előzetes értesítés mellett visszavonni vagy meghosszabbítani. 

A Program nem vonható össze semmilyen egyéb párhuzamosan futó akcióval.

A Programra vonatkozó valamennyi információ, a Programban résztvevő termékek köre, üzleteink pontos címe és jelen akcióval kapcsolatos szabályzat elérhető a www.farmerkiraly.hu/nyarfeliratkozo2024 oldalon, valamint a Program ideje alatt további tájékoztatás kérhető a info@lafei-nier.hu e-mail címen. 
 


Budapest, 2024.július 08.


Lafei-Nier Farmerkiraly Kft. 

Szervező

Az oldal tetejére