Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Új prémium termék a kínálatban ♥

Új prémium termék a kínálatban ♥

A Rayon anyag az egész napos viseletre lett tervezve. Nem gyűrődik, kifejezeten elasztikus ám mégsem nyúlik túlságosan, hihetetlenül jó tartást adó érzetet biztosít és ami a legfontosabb, hogy eszméletlenül kényelmes

Tisztában vagyok vele, hogy mikor ezt a cikket írom (2022.08.05) épp rekkenő a hőség és a nők nem azon gondolkoznak, hogy majd szeptemberben vagy októberben milyen nadrág legyen a szekrény preferált pontján. De nekünk, akiknek ez a munkája, hogy előre tervezzük a következő időszak divatját, ruhadarabjait, már januárban ki kell gondolnunk, hogy mit fogunk kínálni, melyik termék lesz az, amelyikre a legszívesebben rányúl majd a tulajdonosa. Idén januárban egy olyan termék kört sikerült gyártatni, ami eddig nem volt egyáltalán kapható. 

Rayon termékeink (LM-anyag kódú termékek) már jónéhány éve képviselik a kínálatunkban a prémium termék kategóriát, azonban jellemzően csak szeptember végétől április végéig viselhetőek ezek a nadrágok / blézerek / ruhák, ugye akinek van már ilyen nadrágja tudja, hogy hűvösebb időben például nem feltétlenük kell alá harisnyát felvenni mert elég meleg, ebből következik, hogy nyáron meg már túl meleg lenne egy ilyen nadrág.
Nyárra még csak egy igazán lenge darab készült el ez a LEZSER kollekció - ami egyébként hihetetlenül sikeres - de most nem erről szeretnék írni. Pedig ez is megér majd egy misét. 

leszer szett
A Lezser kollekció - kifejezetten a nyári kánikulára tervezve


Viszont ami most jön.. Az az igazi szenzáció szerintem.  Ugye a Rayon nadrágok picivel vastagabbak, mint a farmerek, ezért jobb választás hidegebb napokon. A most bemutatásra kerülő ÚJ RAYON anyag viszont valamivel vékonyabb (anyag kódja BLM) ezért pont a farmer nadrágok kiváltására lehet egy tökéletes választás, pont mikor már épp kell a csinos, nadrág de még 20-25 fok körül van a hőmérséklet. Ezt a hiányt tudjuk most pótolni ezekkel a vékony - Rayon nadrágokkal. Tökéletes választás egy egész napos irodai munkára, mivel kényelemre lett tervezve minden munkahelyen megállja a helyét, sőt szép blúzzal, elegáns blézerrel máris egy csinos kosztüm születik. Természetesen a már megszokott széles méretskálán készültek a termékek. kb 75 -120-as derékbőség közötti mérettartományban lehet őket kapni.
Nézze csak a bámulatba ejtő képeket, gyönyörködjön és válassza ki az Önnek szimpatikus nadrágot! Méret tekintetében nézze meg a termék adatlapján az újonnan  elkészült tovább csiszolt mérettáblázatunkat.

krem színu rayon  krem szinu rayon  krem szinu rayon
Krém színű vékony Lafei Nier - Rayon nadrág 

feher vekony rayon  feher vekony rayon  vekony feher rayon
Fehér Lafei Nier vékony - RAYON nadrág amin nem látszik át a fehér vagy testszínű fehérnemű! Bátram merem ajánlani az egészségügyi szférában. :)

piros rayon nadrag  piros vekony rayon nadrag  piros vekony rayon nadrag
Piros Lafei Nier vékony - RAYON nadrág az igazi vagány Nőknek!

Ez az a nadrág amit biztosan nem fog a szekrény mélyére süllyeszteni! Garantálom Önnek, hogy egyike lesz a legkedvesebb nadrágjainak, és alig fogja már várni, hogy megjelenjenek újabb színekben és fazonokban. :)

Várom az Igényes Nők facebook klubjában --> Farmer Király - Az igényes Nők Csoportja

Az oldal tetejére