Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

NEM - et mondunk a koptatásra / szaggatásra

NEM - et mondunk a koptatásra / szaggatásra

Üsse be a google-ba a "szaggatott farmer" kifejezést és le fog döbbeni!
Nem csak a fazonok de az árak is elképesztőek!

Azzal, hogy a nadrágokat elkezdték erőteljesen koptatni, szaggatni elérték azt, hogy a silányabb minőségű termékeket is el tudják adni.

Miért is? 

 Emberek vagyunk, mikor dolgozunk hibázunk, nincs ez másként a ruhagyártásban sem. Pláne a 60'-as 70'-es években mikor elindult a nagyméretű ruha termelés, iparosodás, megszűnt a kis manufakturális termelés, elkezdtek a gyárak nagy mennyiségben másod, harmad osztályú terméket gyártani, mert egyszerűen a megnövekedő termelési számok megsokszorozták a hibázások, selejtek gyártásának a számát. Lett hatalmas mennyiségű olyan termék a gyárak kukáiban, ami irdatlan mennyiségű veszteséget okozott, mert már végig ment a gyártás folyamán. Megtisztították a pamutszálat, azt fonallá szőtték, majd anyaggá, aztán kiszabták, összevarrták, festették. Bele tettek munkát, időt, pénzt, de a végén mégis selejt lett.
 Nagymamáink ugye el sem tudták képzelni, hogy egy nadrág gyárilag ki legyen szaggatva! Szakadt ruhában iskolába menni, hát legyünk őszinték, hogy nézett már ki. A világégés után próbáltak az emberek kimászni a "gödörből" örültek, ha kaptak olyan ruhát ami ép és egészséges. Senkinek esze ágában sem volt szakadt, de új ruhát venni. - Szóval itt el kellett gondolkodni, mi legyen ezzel a nagy mennyiségű áruval.
 Ekkor jöttek be a buliba az okos marketingesek. Hírességeket bevonva megteremtették a koptatott és szaggatott farmerek iránti igényt, elhitették az akkor fiatal generációval, hogy ez sikkes, ez menő, ez divatos. Hord pár hétig, ha már nagyon "gáz" dobd ki, vegyél újat, és ezzel újabb és újabb vásárlásra ösztönözték őket, újabb gyártásra kényszerítették magukat, és újabb hulladékot termeltek a szeméttelepeknek. Mert, hogy ez a mennyiségű farmer bizony ment a szemét lerakókba (hol volt itt a környezet tudatosság), de most nem ezzel akarok foglalkozni. 
 Ugyebár egy erősen koptatott nadrágon, nem venni észre, ha a festés vagy a szál hibás, hmm ez itt az meg ott van koptatva... Ha egy nadrágnak a vége nincs beszegve hanem marad nyitott, ne adj isten szaggatott, akkor az ott el kezd fesleni, csak jön és csak jön a cérna, majd egyszer csak elfogy a nadrág. Így el lehet fedni a hibákat és el lehet adni a másod osztályú fonalból, anyagból készült termékeket is, ráadásul nem is lesz olyan tartós, ergo újabbat kell venni nemsokára ami tovább pörgeti a bizniszt. (szándékosan nem hozok képet szaggatott farmerről, mert nem akarom másik kereskedők és gyártók termékét leszólni, és amúgy meg ha beüti a google-ba a "szaggatott farmer" kifejezést le fog döbbenni, hogy milyen borzasztó áron forgalmazzák őket)

vilagoskek nadrag
Egy világoskék nadrág aminek gyönyörű egyöntetű világoskék színe van, de egyébként sokkal szembe ütközőbb a hiba egy sötét nadrágon, mindjárt mutatom is!


 Ezzel szemben, amikor egy nadrág színe egyöntetűen kék mondjuk, ott azon nyomban észre vehető, ha egy szál festés hibás, vagy épp megszakadt. Az a termék bizony ott már hibás. Ez az elsődleges, ami nagyban megkülönbözteti a termék és annak gyártásának a minőségét. Természetesen hozzá jön még a zipzárak, gombok, varrás minősége, varrócérna felhasználása, de maga az alapanyag színe és színének tisztasága egyöntetűsége az, ami az egyik figyelemre méltó garancia a kiváló minőségre! Az a nadrág, aminek vásárláskor a színe egyöntetű, tiszta, az nincs erőteljes koptatással nyúzva, gyengítve, nem rövidül jelentősen az élettartama, a használhatósága és értelemszerűen nem kerül pár héten belül a szemét lerakóba (itt már bejön a képbe a környezettudatosság). Szóval egy olyan termék születik meg és cserél gazdát amiért mi eladók szívesen vállaljuk a "felelősséget". Bár a Farmer Király kínálatában is megtalálható néhány koptatott nadrág, viszont bízva a Lafei Nier gyártástechnológiájában biztosan tudjuk, hogy ezek a nadrágok is ugyan olyan prémium minőség képviselnek, mint bármely másik egyszínű társuk.

sotetkek nadrag
Ugyanaz a nadrág sötétkék színben, itt már sosem lehet hiba, sem a szálakban sem az anyagban, hisz az rögtön észre vehető.
 

 Ezért van az, hogy bátran merjük az üzleteinkbe betérő vásárlóknak, mutatni bármelyik nadrágunkat vagy blézerünket, mert egytől egyig kiváló minőségű alapanyagból készültek és amelyiknek egyszínűnek kell lennie az bizony egyszínű is.
 De ennek a jelentősége akkor igazán meghökkentő amikor más webshop tulajdonosokkal beszélgetünk és panaszkodnak, hogy sorra küldik vissza a terméket a vásárlók a minőségre panaszkodva. Na nálunk ilyen még sosem fordult elő. Sosem küldtek vissza terméket azért, mert minőséggel kapcsolatos kifogása lett volna a vásárlónak. Hihetetlenül megnyugtat az érzés, hogy egy új vásárló biztosan többet kap a terméktől mint amit első körben várt volna.


Egy szó mint száz, mi itt a Farmer Királynál NEM - et mondunk a szaggatott vagy erősen koptatott farmerekre! Járjon le végre az idejük! Járjon le végre a mérhetetlen pazarlás időszaka! Járjon Ön is olyan farmerben, ami sokáig viselhető! Ne a mi farmerjeinktől legyen tele a szemét lerakó, és ezzel hagyjunk egy tisztább jövőt a gyermekeinknek!

Nézzen körül a Farmer Király nadrág kínálatában, és garantálom, hogy sosem lesz minőséggel kapcsolatos kritikája a termékeinkkel!

 

Az oldal tetejére