Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Körte testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

Körte testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Körte testalkat? - 3 TIPP, hogy öltözködjön

 

 

Pólók, blúzok

A körte testalkatú hölgyek válla általában keskenyebb, dereka karcsú. A csípő széles, a comb és a lábak pedig teltek. A plusz kilók a csípőre a combra és az alhasra szaladnak fel. Ha egyensúlyba szeretnénk hozni a karcsú felsőrészt a telt alsóval, törekedjünk a vállak szélesítésére rafinált szabásokkal. Erre jó megoldás a vállról ejtett blúz, a csónak nyakú felső, a puffos ujjú vagy denevér ujjú blúz. Jöhetnek a harsány színek, a feltűnő, részletgazdag minták a felsőrészre. A derekat viszont ne rejtse bő fazonok alá, tessék büszkének lenni annak karcsúságára.

 

 

Blézerek

A blézerek kiválasztásánal a blúzokhoz hasonlóan a vállat, a mellrészt célszerű hangsúlyozni, a vastag csípőtájéki részt pedig minél unalmasabbá tenni. A mell alá érő rövid crop fazon szuperul szélesíti a vállat, ráadásul kiemeli a karcsú derekat is. A combközépig érő blézer pedig nyújtja az alakot és eltakarja a széles csípőt. Tehát a körte testalkatnál az extra rövid és extra hosszú blézer a befutó és kerülendő a közvetlenül a csípő vonaláig érő fazon.

 

 

Nadrágok

Csípőnadrág a körte testalkatú Hölgyek esetén tiltólistás, hiszen keresztbe vágja és még tovább hangsúlyozza a széles csípőt. Helyettük válasszon közép vagy magasderekú nadrágokat. A lazább, bővebb fazonok előnyösebbek mint a szűk csőnadrágok. Jöhetnek az egyenes, a trapéz, vagy a flare fazonú nacik. Mintákban is tegyük unalmassá az alsótestet, ezért kerülendő mindenféle extra a nadrágon: nagy zsebek, koptatások, extravagáns díszítések.

Ha Ön is körte testalkatú, és nem biztos benne mely további fazonok állnak jól, jöjjön el öltözködési tanácsadásunkra, segítünk!

Jöjjön be valamelyik üzletünkbe, és mi segítünk!

Hasonló hasznos öltözködési tippekért kövessen be itt, és facebook csatornámon!

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére