Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husis felkar? - 3 TIPP, hogy tűnjön vékonyabbnak

Husis felkar? - 3 TIPP, hogy tűnjön vékonyabbnak

2024-ben a Farmer Király új edukáló sorozatot indít, melynek során Öltözködési Tippeket adunk a NŐI testalkatokra vonatkozóan.

Megnézzük milyen fazonok állnak jól az alacsony nőknek, a magas nőknek, a rövid lábú nőknek, a molett hölgyeknek, a széles csípőjű nőknek, a keskeny vállú nőknek....

Egyszóval végig vesszük az összes olyan női testalkatot, előnyös, vagy előnytelen tulajdonságot, amik igazán NŐKKÉ tesznek minket.

Husis felkar? - 3 TIPP, hogy tűnjön vékonyabbnak

Raglán szabású felső 

A raglán szabás elnevezése Lord Raglán tábornagy nevéhez köthető és eredetileg férfi kabátra jellemző szabászati megoldás. Jellegzetessége a raglán vonal, amely a nyakkör (nyakkivágás) vonalából indul, és enyhe íveléssel a karöltő alsó ívébe fut. A modern kor divatszakmája, felfedezte e zseniális szabásvonal karcsúsító hatását a női felsőtesre, így bátran viselhetik a husisabb felkarú hölgyek is.


Rövid ujj? - legyen laza 

Ha valaki szereti a klasszikus rövid ujjú blúzokat, de husis a karja, a legfontosabb szabály, hogy az ujj ne legyen feszülős. Ha a kar kitölti a felső ujját, vastagabbnak és rövidebbnek fog tűnni. Elő a bővebb fazonú ujjmegoldásokkal.


Könyékig érő ujj 

Az egyik legegyszerűbb módja, ha nem szeretne kellemetlen figyelmet a husis felkarjára vonzani, ha könyékig érő blúzt választ. Ez a köztes megoldás a rövid és hosszú ujjú felsőrészek között hatalmas kedvence azon vásárlóinknak, akik elégedetlenek felkarjuk vastagságával, vagy feszességével.

Ha Önnek is husis a felkarja és szeretne további hasznos tippeket kapni arról, mely további fazonok állnak jól, jöjjön el öltözködési tanácsadásunkra, segítünk! 

Várjuk szeretettel! :)

TikTok:

https://www.tiktok.com/@afarmerkiraly

Facebook:

https://www.facebook.com/farmerkiraly

Farmer Király - a nadrágszaküzlet!

Az oldal tetejére